Луната е в знак Дева до 04:25ч на 23 октомври Период благоприятстващ практическата реализация на

...
Луната е в знак Дева до 04:25ч на 23 октомври
Период благоприятстващ практическата реализация на
Коментари Харесай

Поддържайте духа си в леко и радостно състояние

Луната е в знак Дева до 04:25ч на 23 октомври

Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Хората са настроени повече делово и се съсредоточени върху съответни цели, по-практични, рационални и трезво мислещи. Подсъзнателно се стремят към ред и непорочност в мислите, дейностите и пространството около себе си. Проявяват прецизност и стремеж към съвършенство, ускорява се критичността и аналитичното мислене. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Благоприятен интервал за образование на децата в някакви умения и привички. 

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай да не се прави почистване на червата.

Лунен календар: 27 лунен ден от 04:10ч на 22 октомври до 05:17ч на 23 октомври

Започва времето на умственото прераждане, би трябвало да обърнете особено внимание на вътрешния си свят. През този интервал интуицията работи като деен асистент на рационалното мислене, слушайте нейните подкани, тя няма да ви подведе. Затова си коства да помислите за решаването на разнообразни належащи проблеми и даже съществени житейски обстановки, вашето подсъзнание и интуиция ще ви кажат най-оптималните способи за разрешаването им.

Днес всички нововъведения и амбициозни проекти елементарно се реализират. Би могло да се каже, че 27 лунен ден е добър за всяка работа. Той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи. 

За да бъде 27 лунен ден сполучлив, би трябвало да поддържате духа си в леко и радостно положение, като се заобикаля напрежението и вълненията. Не е ден да се занимавате с битова работа и домашни отговорности, можете умерено да ги прескочите. 

Двадесет и седмия лунен ден е доста подобаващ за срещи. Повечето хора ще се намират в сантиментално положение на духа. Позволете на душата си да си почине, избягвайте всевъзможни кавги и да не изяснявайте връзки. Това е идеалното време за помиряване след кавги и спорове.

В този лунен ден добре се съчетават разсъдъка и интуицията. Благоприятен ден за другарство с хора от по-старото потомство. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други родственици. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Получаваме опция да погледнем по нов метод на старите проблеми. 

Добре е също да прекарате повече време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото познание. Не пропускайте опцията да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за образование и независимо развиване. За тези, които съществено се заемат със самоусъвършенстването си, Луната ще им помогне да се свържат с вътрешното си „ Аз ”, да получат интуитивно просветление и да притеглят към живота си нужната обстановка.

Болестите почнали в този момент не са рискови. Коленете са уязвими и е добре в този момент да се лекуват. Всяка химия е противопоказна. Излишното пиянство на медикаменти да се заобикаля. Най-доброто лекуване в този ден е националната медицина и хомеопатията. 

Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие. 

Покупки - Не се предлага да се купуват нови неща. Смята се, че средствата, ориентирани през днешния ден към благотворителността, основават добра и богатства карма, която след това носи благосъстояние - духовно и материално.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките. 

Слънчев календар – 6 слънчев ден – Денят е отдаден на любовта. Хубаво е да намерите пътя към сърцето на различен човек, да се откриват връзки сред хората, да си оказват помощ взаимно. Заемете се с подсилване на връзките с околните ви хора. Старайте се да извършите нещо прелестно за тях. Отделете безусловно време на своите деца. Ако зарадвате дете в този ден, целия месец щастието ще ви съпровожда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР